Døgnvagt:

29 40 94 95

​Hvem er AGAS

​​Agas Gas- & VVS Service ApS er din garanti for gennemført kvalitet

Agas i Kastrup er autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme. Vi har flere års erfaring inden for installation, opstart og indregulering af gasfyr og anlæg. Vi kan derfor tilbyde professionel håndtering af alt fra gasinstallationer til servicetjek, badeværelser, solvarme og varmepumper.

Kvalitetsprodukter og servicepartner

Uanset opgavetype står vi gerne til rådighed med vores ekspertise indenfor VVS. Agas tilbyder altid kyndig vejledning til både erhverv og privatpersoner, så du er sikker på at få en løsning, der passer til dine behov.

Vi håndterer Viessmann, Weishaupt, Bosch, Vaillant og Baxi. Derudover er vi servicepartner med HMN Naturgas på både installation og service.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og opdaterede om de nyeste produkter og teknik. Vi vægter efteruddannelse højt, og derfor kommer alle vores ansatte på kursus hver gang, producenterne lancerer nye produkter inden for vores felt.

Vi udfører garantiservicen hos AGAS Gas- & VVS service

Agas står selv for garantiservicen på de produkter, vi sætter op. Har du et produkt fra Viessmann, Weishaupt, Bosch, Vaillant eller Baxi, som ikke er sat op af os, udfører vi også garantiservice herpå. Vores gasservice er omfattende til at opfylde et hvert behov.

Udfører vi garantiservice på gasfyr, vi ikke selv har sat op, sørger vi for at ordne dokumentation gennem fabrikanten. Vi er din kvalificerede gasmester til gasservice og gasinstallation i København.

Agas er medlem af den danske VVS-installatørforening Tekniq og er derfor også omfattet VVS-garantiordningen. Læs mere om garantiordningen her. Vi har derudover kvalitetssikring, som er gokendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Klik dig videre her på siden for at læse mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 29 40 94 95 eller send en mail på agas@agas.dk

"God kvalitet og service."

5/5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★

-Maria Bees Kristensen​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook

HVEM ER VI?

AGAS VVS KBH, Sjælland

CVR: 29219966

KONTAKT OS

Telefon: 29 40 94 95

E-mail:agas@agas.dk

FIND VEJ

Kirstinehøj 52
2770 Kastrup

PARTNERE