Døgnvagt:

29 40 94 95

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver skriftligt tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles eksempelvis oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Agas Gas- & VVS Service skal du rette henvendelse på agas@agas.dk eller telefon 29 40 94 95. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.​​

"God kvalitet og service."

5/5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★

-Maria Bees Kristensen​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook

HVEM ER VI?

AGAS VVS KBH, Sjælland

CVR: 29219966

KONTAKT OS

Telefon: 29 40 94 95

E-mail:agas@agas.dk

FIND VEJ

Kirstinehøj 52
2770 Kastrup

PARTNERE