Fjernvarme - installation og service​

Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen? Så har du måske mulighed for at få installeret fjernvarme, der hvor du bor. Hos Agas tilbyder vi fjernvarmeinstallation til konkurrencedygtige priser til både små og store boliger på Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.

Vi håndterer fjernvarmeanlæg fra:

Uanset hvad dit behov er, kan vi stå for opgaven. Gennem tiden har vi installeret fjernvarme i mange forskellige typer bygninger og har derfor stor ekspertise inden for et bredt område.

Vi har flere års erfaring og kan tilbyde professionel vejledning, uanset om det drejer sig om produkter fra Gemina Termix eller en anden producent.

Vi har mange glade kunder

Vi vægter efteruddannelse højt, og derfor kan du være sikker på, at vores kompetente medarbejdere altid er opdaterede om de nyeste produkter og teknikker inden for fjernvarme.

Hos Agas har vi mange tilfredse faste privat- og erhvervskunder, og vi er naturligvis altid åbne for nye kunder.

Hvad koster fjernvarme?

Fjernvarme er typisk en billig varmekilde, og selve installationen udføres også til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os allerede i dag på telefon 29 40 94 95 eller mail agas@agas.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarme.

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.