Gasinstallation​

Agas Gas- & VVS Service ApS er din garanti for gennemført kvalitet

Agas i Kastrup er autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme. Vi har flere års erfaring inden for installation, opstart og indregulering af gasfyr og anlæg. Vi kan derfor tilbyde professionel håndtering af alt fra gasinstallationer til servicetjek, badeværelser, solvarme og varmepumper.

Kvalitetsprodukter og servicepartner

Uanset opgavetype står vi gerne til rådighed med vores ekspertise indenfor VVS. Agas tilbyder altid kyndig vejledning til både erhverv og privatpersoner, så du er sikker på at få en løsning, der passer til dine behov.

Vi håndterer Viessmann, Weishaupt, Bosch, Milton, Vaillant og Baxi. Derudover er vi servicepartner med HMN Naturgas på både installation og service.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og opdaterede om de nyeste produkter og teknik. Vi vægter efteruddannelse højt, og derfor kommer alle vores ansatte på kursus hver gang, producenterne lancerer nye produkter inden for vores felt.​

Vi udfører garantiservicen hos AGAS Gas- & VVS service

Agas står selv for garantiservicen på de produkter, vi sætter op. Har du et produkt fra Viessmann, Weishaupt, Bosch og Milton, som ikke er sat op af os, udfører vi også garantiservice herpå. Vores gasservice er omfattende til at opfylde et hvert behov.

Udfører vi garantiservice på gasfyr, vi ikke selv har sat op, sørger vi for at ordne dokumentation gennem fabrikanten. Vi er din kvalificerede gasmester til gasservice og gasinstallation i København.

Agas er medlem af den danske VVS-installatørforening Tekniq og er derfor også omfattet VVS-garantiordningen. Læs mere om garantiordningen her. Vi har derudover kvalitetssikring, som er gokendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Klik dig videre her på siden for at læse mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon29 40 94 95 eller send en mail på agas@agas.dk

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.