Kondenserende gaskedel i kaskade​

Skal du have installeret en kondenserende gaskedeler i kaskade, eller har du brug for et servicetjek af det eksisterende anlæg, står vi hos Agas gerne for opgaven.

Vi holder til i Kastrup på Amager, men foretager både installation og service af gaskedler for kunder i resten af København og på hele Sjælland.

Hos Agas vægter vi ærligt arbejde og fornuftige priser meget højt. Vi holder vores aftale og lever op til vores ansvar uanset opgavetype.

Installation og service på gaskedler fra anerkendte producenter​

Vi installerer og udfører servicetjek på:

Fra Viessmann kan vi blandt andet tilbyde den kondenserende storbrændergaskedel Vito Crossal.

Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig. Vi kan sørge for, at du får det resultat, der passer bedst til dine varmebehov, og som er økonomisk rentabelt på lang sigt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en ny gaskedel

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for kondenserende kedler, eller har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på telefon 29 40 94 95 eller skrive til vores e-mail agas@agas.dk.

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.