​Gasservice af autoriseret gasservicefirma

Agas er et autoriseret VVS- og gasservicefirma i Kastrup på Amager, men vi har også både private og erhvervskunder i resten af København og på hele Sjælland.

Vi har flere års erfaring med gasservice og kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering af alle typer opgaver.

Vi anvender de bedste materialer

Vi udfører gasservice på produkter fra:

Vi arbejder kun med de bedste materialer, og derfor vælger vi de bedste producenter på markedet.

Vi udfører periodisk eftersyn af gasfyr, gaskedel og anlæg samt opstart og indregulering. Derudover vejleder vi gerne i brugen af digitale urstyringer og klimastyringer.

Vi tilbyder flere forskellige gasservice-aftaler

A-aftale: Hovedeftersyn hvert år. Anbefales til kedler med åbent forbrændingskammer samt kondenserende kedler med et gasforbrug på mere end 2500 m3 gas årligt.

B-aftale: Hovedeftersyn hvert andet år. Anbefales til kedler med lukket forbrændingskammer samt kondenserende kedler med et gasforbrug på mindre end 2500 m3 gas årligt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset opgavetype står vi altid gerne til rådighed for at installere eller yde service på dit gasfyr. Kontakt os på telefon 29 40 94 95 eller e-mail agas@agas.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller for at indhente et uforpligtende tilbud på vores gasservice.

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.