Kondenserende oliekedler fra Baxi

Block Kondens
Block Kondens MK4 er en oliekedel i nyt, moderne design. Det er en meget effektiv kondenserende A-kedel med høj nyttevirkning og miljøvenlig forbrænding pga. rundt brændkammer og kraftig isolering. Block Kondens MK4 er bl.a. med indbygget 100 liter emaljeret varmtvandsbeholder med rensedæksel og oliebrænder.

På grund af sin meget høje nyttevirkning opfylder Block Kondens MK4 let de skærpede krav i BR10 og ligger flot placeret på positivlisten på Go' energi.

Block Kondens MK4 er med let betjent instrumentpanel med aftagelig betjeningsenhed indeholdende drifts- og overkogstermostat samt vejrkompensering.

Pluspunkter der overbeviser
 
 • Meget effektiv A-kedel
 • Virkningsgrad 102 %
 • Inklusiv oliebrænder
 • Komfort- og overkogstermostat
 • Moderne styring med vejrkompensering
 • Meget effektiv varmtvandsbeholder indbygget på 100 henholdsvis 130
 • 10 l. trykekspansion


I løbet af efteråret 2013 kommer Block Kondens MK 5 på markedet. Block Kondens MK5 er videreudviklingen af den kendte BLOCK KONDENS MK 4. Den har bibeholdt den gode og effektive varmtvandsbeholder, men har fået en væsentlig opdatering af styringen, der nu har integreret styring af 2 varmekredse. For dig som bruger betyder det, at det nu er er muligt at indstille styringen til et hus med f.eks. både radiatorer og gulvvarme.

Solo Kondens
Solo Kondens MK4 er en oliekedel i nyt, moderne design. Det er en meget effektiv kondenserende A-kedel med høj nyttevirkning og miljøvenlig forbrænding pga. rundt brændkammer og kraftig isolering. Solo Kondens MK4 er til separat varmtvandsbeholder men med indbygget oliebrænder.

På grund af sin meget høje nyttevirkning opfylder Solo Kondens MK5 let de skærpede krav i BR10 og ligger flot placeret på positivlisten på Go' energi.

Solo Kondens MK4 er med let betjent instrumentpanel med aftagelig betjeningsenhed indeholdende drifts- og overkogstermostat samt vejrkompensering.

Pluspunkter der overbeviser
 
 • Meget effektiv A-kedel
 • Virkningsgrad 102 %
 • Inklusiv oliebrænder
 • Komfort- og overkogstermostat
 • Moderne styring med vejrkompensering
 • 10 l. trykekspansion


I løbet af efteråret 2013 kommer Solo Kondens MK 5 på markedet. Solo Kondens MK 5 er videreudviklingen af den kendte Solo Kondens MK 4. Den har fået en væsentlig opdatering af styringen, der nu har integreret styring af 2 varmekredse. For dig som bruger betyder det, at det nu er er muligt at indstille styringen til et hus med f.eks. både radiatorer og gulvvarme.

Send forespørgsel vedr. produkt: Baxi

Luft til vand-varmepumpe – installation og service på varmepumpe

​Overvejer du at få en luft til vand-varmepumpe, eller er det tid til service på varmepumpe? Hos Agas har vi stor ekspertise med salg, montering og service af varmepumper hos private og erhverv i blandt andet Viborg, Kjellerup og Bjerringbro samt mange andre steder.

I den netop godkendte klimaaftale fra juni 2020 indgår det som en del af handleplanen, at danskernes varme skal blive grønnere. Det indebærer, at alle olie- og gasfyr skal udskiftes med grønnere løsninger – som til gengæld skal være billigere. Er du en af de mange husstande, der nu skal finde en alternativ opvarmningsløsning? Så læs med her på siden, hvor du kan læse mere om vores salg, installation og service af den miljøvenlige opvarmningsløsning luft til vand-varmepumpe.

Vi har stor erfaring med alternative energiløsninger

Hos Agas er vi eksperter i installation af bæredygtige energiløsninger. Udover montering og service på varmepumpe har vi stor erfaring inden for følgende områder:

​Hvad er en luft til vand-varmepumpe?

Med en varmepumpe følger store miljømæssige besparelser, eftersom dit CO2-udslip også vil falde markant – med op til ca. 40%. Men en luft til vand-varmepumpe er ikke blot en god løsning for klimaet. Skifter du fra et oliefyr, naturgasfyr eller elradiatorer, kan du spare op mod 50% på din varmeregning.

Som en ekstra fordel skal nævntes, at en luft til vand varmepumpe i god kvalitet har en levetid på minimum 20 år og meget lave vedligeholdelsesomkostninger.

Du mindsker dit CO2-udslip

Når du vælger en varmepumpe fra Dansk Varme, der bruger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi. Du bliver desuden mindre afhængig af stigende energipriser.

En varmepumpe forøger husets værdi

Når du foretager energiforbedringer i huset, kan det få din bolig til at stige i pris, blandt andet fordi du kan opnå et bedre energimærke.

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

Mange spørger sig selv: Hvordan virker luft til vand-varmepumpe? Varmepumpen fungerer ved, at en kompressor omdanner den naturlige varme i den udendørs luft til opvarmning af brugs- og centralvarmevand. Det giver billig varme og er med til at sænke C02-udslippet.

En luft til vand varmepumpe udvinder varmen fra luften udendørs og fører denne varme ind i boligen ved hjælp af radiatorer og varmerør. Denne varmepumpe kan desuden benyttes til opvarmning af brugsvand.

Er din bolig udstyret med radiatorer og/eller varmerør skal varmepumpen bare kobles til disse. Luft til vand varmepumpen er ligesom luft til luft varmepumpen et selvkørende system, hvor du ikke behøver at tænke på at skulle købe og påfylde nogen form for brændstof.

Årlige service på varmepumpe af VE-installatør

Vi tilbyder montering af varmepumpe i både nybyggeri og ældre huse, hvor fyret måske skal udskiftes. Vi tilbyder også den årlige service på varmepumpe. Det gælder vores egne og andres installationer. Det årlige serviceeftersyn er lovpligtigt, fordi kølemidlet er skadeligt for miljøet, hvis det slipper ud.

Vi lever altid op til vores ansvar og leverer et god håndværk. Dertil kommer, at vi er VE-installatør og er medlem af Tekniq, Naturgasmester SEAS NVE, Bosch Climate Partner og VVS Mester. Det er din garanti for god service og kvalitet.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser for levering og montering af en luft til vand-varmepumpe afhænger af flere forhold såsom producent, model og specifikationer. Vi har stor erfaring og står naturligvis til rådighed med den nødvendige vejledning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for installation af varmepumpe eller for service på varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 29 40 94 95 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail agas@agas.dk.​

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.