Professionel montering og installation af varmepumpe

​Overvejer du en løsning inden for varmepumper, kan Agas være behjælpelig med professionel rådgivning, service og montering af varmepumpe. Vi er beliggende i Kastrup på Amager, men har også kunder i resten af København samt på hele Sjælland. 

Installation og service på varmepumpe fra kendte producenter

Vi håndterer luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumpe og væske til vand-varmepumper til en konkurrencedygtig pris fra:

Foruden installation af varmepumpe tilbyder vi også løbende service på varmepumpe.

En montering af varmepumpe anbefales i velisolerede huse

Agas kommer gerne ud til din husstand og ser på, hvilke muligheder der er inden for montering af varmepumpe.

Varmepumper betyder lavtemperatur på max 40 grader, og derfor egner varmepumper sig bedst i nybygninger og velisolerede huse.

Dermed er det også yderst vigtigt, at du får en erfaren og ærlig autoriseret VVS-installatør til at rådgive dig, før du vælger løsning ved din installation af varmepumpe.

Agas kan vejlede dig, så du får den bedst mulige rentable løsning – både nu og på længere sigt ved montering af varmepumpe.

Din installation af varmepumpe er i trygge hænder hos os

Gennem tiden har vi monteret mange forskellige varmepumper for kunder, som har været meget tilfredse, blandt andet fordi vi altid lever op til vores ansvar og er til at stole på.

Påtænker du en montering af varmepumpe, service på varmepumpe, eller ønsker du råd og vejledning omkring fordelene ved en luft til vand-varmepumpe, står vi gerne til rådighed.

Hvad koster montering af varmepumpe?

Vores priser på en installation af varmepumpe afhænger blandt andet af varmepumpens specifikationer samt producenten. Ønsker du en konkret billig pris, står vi gerne klar til at give et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på telefon 29 40 94 95 eller skrive til vores e-mail agas@agas.dk.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din installation og montering af varmepumpe!

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.