Nyt gasfyr - levering og installation

Er det ved at være tid til et nyt gasfyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Agas har du nemlig mulighed for at købe dit nye fyr til en yderst fordelagtig pris, ligesom at vi tilbyder professionel gasservice.

Vi forhandler nyt gasfyr fra kendte producenter

Vi er autoriseret forhandler og leverer mange gaskedler til vores private og erhvervskunder på blandt andet Amager og i resten af København, men også på det øvrige Sjælland. Faktisk leverer vi ca. 150 gaskedel-installationer på årsbasis.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvad koster et nyt gasfyr?

Vores priser på et nyt gasfyr afhænger blandt andet af, hvilke krav og ønsker du har i forhold til fyrets specifikationer, men også hvilket mærke du vælger. Det er meget individuelt, men vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige præcis det gasfyr, du kunne tænke dig.

Ønsker du at høre mere om mulighederne indenfor et nyt gasfyr, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden – så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på telefon 29 40 94 95 eller skrive til vores e-mail agas@agas.dk. Har du spørgsmål omkring behovet for et nyt fyr, hører vi også meget gerne fra dig.

Hør mere om vores gasfyr​

 
 
 
 
Gasfyr *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.