Renovering af badeværelse, vedligeholdelse og etablering af nyt​

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering? Hos Agas har vi i mange år stået for VVS-arbejdet i forbindelse med nybyg af badeværelser samt vedligeholdelse og renovering af badeværelse.

Vi holder til i Kastrup på Amager, men vi kører grene ud til kunder i resten af København og på hele Sjælland.

Vi udfører både store og små opgaver

Vi har stor ekspertise inden for vores felt og kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering af både meget store og helt små opgaver.

Hvad enten det drejer sig om et nyt bad, ny sanitet, gulvvarme, toilet eller noget helt andet, kan vi stå til rådighed – både for privatpersoner og erhverv.

Vi varetager også renovering af badeværelse i hovedentreprise

Vi håndterer også renovering af badeværelse i hovedentreprise, hvor vi er tovholder på projektet, og hvor vi har et tæt samarbejde med vores faste underleverandører, herunder murere, elektrikere, tømrer og malere.​

Vi sørger for at holde dialogen med dig fra start til slut, så du er en del af beslutningsprocessen. På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger.

Vi er ikke bare kendt for kvalitet og service, men også for at rydde pænt op efter os, når vi har udført opgaven.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger i høj grad af, hvor stort et badeværelse der er tale om, om et lille badeværelse skal udvides til et større, og hvilke materialer du ønsker.

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan enten ringe på telefon 29 40 94 95 eller skrive til vores e-mail agas@agas.dk.

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.