Bosch gaskedel til en konkurrencedygtig pris

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en Bosch gaskedel

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af gaskedler fra Bosch, eller kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en Bosch gaskedel til dig.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 29 40 94 95, men du kan også skrive til vores e-mail agas@agas.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se udvalg af produkter nedenfor

Condens 5000 W with storage tank ST65 (E)

Se stort billede

Bosch Condens 9000i W Black And White

Se stort billede

Condens 9000i WM

Se stort billede

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.