Varmepumpe og gaskedel til en konkurrencedygtig pris

Er du på udkig efter en god og effektiv varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Agas forhandler vi nemlig et stort udvalg af effektive luft til vand-varmepumper fra Bosch til en billig pris. Derudover tilbyder vi naturligvis også selve installationen og den efterfølgende service.

Vi holder til i Kastrup på Amager, men vi kører også meget gerne ud til kunder andre steder i København og på hele Sjælland.

Klik på brochuren og find relevante informationer om varmepumpe

For hver enkelt varmepumpe nedenfor kan du klikke dig ind på brochuren, hvor du kan finde alle specifikationerne for den enkelte varmepumpe, energimærke og mange andre nyttige informationer.

​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din  varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af varmepumper fra Bosch, eller kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en Bosch varmepumpe til dig.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 29 40 94 95, men du kan også skrive til vores e-mail agas@agas.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret i et uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Persondataloven *
 

Marker venligst, at du er orienteret og accepterer at din henvendelse gemmes til brug for senere dokumentation. Dette er af hensyn til persondataloven.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.