Medlem af VVS Mester

​Omfattet af TEKNIQ Garanti

Personlig installation og service

Kontakt AGAS Gas- & VVS service på   phone 29 40 94 95    mail agas@agas.dk

​VVS- og ejendomsservice​

Agas tilbyder VVS- og ejendomsservice til både større og mindre boligkomplekser. Hvad enten det drejer sig om en radiator, der skal tilses, et rør, der er sprunget, et toilet, der er løbet over, eller noget helt andet, står vi gerne for opgaven.

​Løser problemerne
Vi tilbyder blandt andet en fast serviceaftale, hvor vi på forhånd aftaler, hvornår vi skal komme og udføre arbejde, samt en aftale, hvor I ringer, når I har brug for os.

​Uanset behov er det altid en god ide at have en VVS-aftale med kompetente og erfarne fagfolk, som kan løse de problemer, der måtte opstå.

​Fornuftige priser

Hos Agas kan du regne med fornuftige priser – hver gang. Alt er indregnet i timeprisen, så du kan være sikker på, der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

​Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept, og derfor overholder vi altid alle aftalte betingelser og leveringstider. Et ord er et ord hos Agas.

​Vores kunder er ikke kun glade for os, fordi vi levrer kvalitet og god service, men også fordi vi altid rydder pænt op efter os.

Det siger kunderne på håndværker.dk​

Geert Jensen​

Nyt gasfyr

vi har fået installeret nyt gasfyr som blev instaleret før tiden da vores vandtank i det gamle lækkede vand. Det er meget længe siden at vi har haft så gode, effektive, hurtige og syngende håndværkere på besøg. Alt var som aftalt og vi kan varmt anbefale Agas​

Kevin Terkelsen

Nyt gasfyr

Dette er anden gang inden for 5 år at AGAS installerer en ny gaskedel for os. I begge tilfælde har vi fået god rådgivning, gode priser, godt håndværk og god service. Vi kan varmt ;) anbefale AGAS.

Dan Worbs Petersen​

Nyt fyr

Mit gamle fyr gik i stykker og AGAS kom og konstaterede at det var for gammelt at reparere.Efter en uge kom der et nyt fyr som aftalt og blev sat op og fungerede efter 2 mands arbejde mellem kvart i syv og klokken 2 om eftermddagen.​

Niels Ole sørensen​

Utæt afløbsrør

Jan K. og hans mandskab har hjulpet os jævnligt igennem de sidste 10 år i vores mere end 100 år gamle hus i Dragør. Herudover udfører de fast naturgasservice og kontrol. Mine allerbedste anbefalinger.​

Se flere anmeldelser på håndværker.dk​

Om AGAS GAS- & VVS SERVICE

Vi er en autoriseret VVS-installatør med speciale i gasinstallationer, installation af gasfyr, vand og varme, som vi blandt andet tilbyder for kunder på hele Amager og i resten af København samt på hele Sjælland.

Kontakt

Kirstinehøj 52, 2770 Kastrup